Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos KroppAnsikteFötter

Salonger | KroppAnsikteFötter i Askim KroppAnsikteFötter är en salong av totalt 2 salonger som finns i Askim som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Askim eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Askim har. Då det förekommer många olika salonger i Askim liknande KroppAnsikteFötter kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta KroppAnsikteFötter erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som KroppAnsikteFötter på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


KroppAnsikteFötter


Datavägen 2
436 32   Askim
073-055 68 65


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter