ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentDalslands Kliniken - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Dalslands Kliniken

Salonger | Dalslands Kliniken i Bengtsfors Dalslands Kliniken är en salong av totalt 2 salonger som finns i Bengtsfors som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Bengtsfors eller på andra orter i Västra Götaland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Bengtsfors har. Då det förekommer många olika salonger i Bengtsfors liknande Dalslands Kliniken kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Dalslands Kliniken erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Dalslands Kliniken på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Dalslands Kliniken


Blekerigatan 1
666 31   Bengtsfors
0531-53 11 60

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter