ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentDorama Hudcenter - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Dorama Hudcenter

Salonger | Dorama Hudcenter i Borås Dorama Hudcenter är en salong av totalt 10 salonger som finns i Borås som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Borås eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Borås har. Då det förekommer många olika salonger i Borås liknande Dorama Hudcenter kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Dorama Hudcenter erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Dorama Hudcenter på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Dorama Hudcenter


Hansinggatan 135
507 53   Borås
033-10 60 30

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter