Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Pomeline Hudvård & Butik

Salonger | Pomeline Hudvård & Butik i Göteborg Pomeline Hudvård & Butik är en salong av totalt 39 salonger som finns i Göteborg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Göteborg eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Göteborg har. Då det förekommer många olika salonger i Göteborg liknande Pomeline Hudvård & Butik kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Pomeline Hudvård & Butik erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Pomeline Hudvård & Butik på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Pomeline Hudvård & Butik


Valhallagatan 3
412 51   Göteborg
031-20 16 50


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter