Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos make up store

Salonger | make up store i Göteborg make up store är en salong av totalt 39 salonger som finns i Göteborg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Göteborg eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Göteborg har. Då det förekommer många olika salonger i Göteborg liknande make up store kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta make up store erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som make up store på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


make up store


Kungsgatan 48
411 15   Göteborg
031-13 68 13


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter