Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lenas Kroppsvård

Salonger | Lenas Kroppsvård i Härryda Lenas Kroppsvård är en salong av totalt 3 salonger som finns i Härryda som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Härryda eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Härryda har. Då det förekommer många olika salonger i Härryda liknande Lenas Kroppsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lenas Kroppsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lenas Kroppsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lenas Kroppsvård


Risbacka Mellanväg 3
438 94   Härryda
0301-325 35

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter