Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Hillareds Pretty Nails

Salonger | Hillareds Pretty Nails i Hillared I Hillared finns endast en salong nämligen Hillareds Pretty Nails. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Västra Götalands län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Västra Götalands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Hillareds Pretty Nails i Hillared, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Västra Götalands län. Du bör dock börja med att kontakta Hillareds Pretty Nails eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Hillareds Pretty Nails på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Hillareds Pretty Nails


Gälaredsvägen 2
512 76   Hillared
076-025 15 14


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter