ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalonger i Hisings Backa - Allt om bra skönhetssalonger i Hisings Backa
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Salonger i Hisings Backa

Salonger i Hisings Backa Totalt i Hisings Backa finns det 4 salonger som erbjuder olika typer av välgörande behandlingar och många av salongerna har flera duktiga skönhetsexperter, hudterapeuter eller andra med fallenhet för skönhet. Det händer att det är svårt att snabbt hitta en bra salong i Hisings Backa som genomför den typen av behandling som man är ute efter och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om man kan få tips från någon väninna eller bekant som brukar gå till olika skönhetssalonger så talar om vem som är bäst på nagelförlängning, fransförlängning, eller hårförlängning. Man kan också jämföra olika salonger inom skönhet genom att surfa runt lite.

I Hisings Backa men även Västra Götalands län finns det säkert en salong som erbjuder precis den behandlingen som du är så väl värd och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp skönhetssalonger på nätet gällande pris och inriktning. Innan du kontaktar en salong kan det vara bra att veta vilka alternativ du har och vad dessa kostar för det kan kosta många tusen kronor om du ska göra en total makeover. Bra information kan du få om de olika salongerna genom att besöka deras hemsidor för att se vad de erbjuder och hur mycket de tar för en skönhetsbehandling.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att hitta bra skönhetssalong i Hisings Backa genom att kolla med en salong nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra skönhetssalonger i Hisings Backa

Elvans Massage och Hudvård


Sonettgatan 35
422 55  Hisings Backa

Catrins Hudvård


Båtsman Hisings Gata 98
422 57  Hisings Backa

Hud & Kroppsvård Salong Desirée


Brunnsbotorget 4
422 42  Hisings Backa

Fler salonger i Hisings Backa

Active Crew


Brunnsbotorget 4
422 42  Hisings Backa

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter