Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Active Crew

Salonger | Active Crew i Hisings Backa Active Crew är en salong av totalt 4 salonger som finns i Hisings Backa som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Hisings Backa eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Hisings Backa har. Då det förekommer många olika salonger i Hisings Backa liknande Active Crew kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Active Crew erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Active Crew på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Active Crew


Brunnsbotorget 4
422 42   Hisings Backa
031-51 10 10

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter