Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Toppsnäckans Hudvård & Make Up

Salonger | Toppsnäckans Hudvård & Make Up i Kungälv Toppsnäckans Hudvård & Make Up är en salong av totalt 3 salonger som finns i Kungälv som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kungälv eller på andra orter i Västra Götaland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kungälv har. Då det förekommer många olika salonger i Kungälv liknande Toppsnäckans Hudvård & Make Up kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Toppsnäckans Hudvård & Make Up erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Toppsnäckans Hudvård & Make Up på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Toppsnäckans Hudvård & Make Up


Munkegärdegatan 341
442 41   Kungälv
070-731 95 44

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter