Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Marina

Salonger | Salong Marina i Kungshamn Salong Marina är en salong av totalt 2 salonger som finns i Kungshamn som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kungshamn eller på andra orter i Västra Götaland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kungshamn har. Då det förekommer många olika salonger i Kungshamn liknande Salong Marina kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Marina erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Marina på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Marina


Bäckeviksgatan 12
456 31   Kungshamn
0523-376 51

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter