Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Tarek

Salonger | Salong Tarek i Lidköping Salong Tarek är en salong av totalt 4 salonger som finns i Lidköping som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Lidköping eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Lidköping har. Då det förekommer många olika salonger i Lidköping liknande Salong Tarek kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Tarek erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Tarek på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Tarek


Kopparslagaregatan 10
531 30   Lidköping
0510-232 37


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter