Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Canasco Färg & Stil

Salonger | Canasco Färg & Stil i Lindome I Lindome finns endast en salong nämligen Canasco Färg & Stil. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Västra Götalands län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Västra Götalands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Canasco Färg & Stil i Lindome, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Västra Götalands län. Du bör dock börja med att kontakta Canasco Färg & Stil eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Canasco Färg & Stil på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Canasco Färg & Stil


Drabergsvägen 10
437 35   Lindome
070-412 56 50

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter