ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentAB Kim´s Hudvård - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos AB Kim´s Hudvård

Salonger | AB Kim´s Hudvård i Mölndal AB Kim´s Hudvård är en salong av totalt 4 salonger som finns i Mölndal som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Mölndal eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Mölndal har. Då det förekommer många olika salonger i Mölndal liknande AB Kim´s Hudvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta AB Kim´s Hudvård erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som AB Kim´s Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


AB Kim´s Hudvård


Flöjelbergsgatan 8 B
431 37   Mölndal
031-313 02 50

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter