Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Softness Hudvård och Make Up

Salonger | Softness Hudvård och Make Up i Torslanda Softness Hudvård och Make Up är en salong av totalt 4 salonger som finns i Torslanda som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Torslanda eller på andra orter i Västra Götaland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Torslanda har. Då det förekommer många olika salonger i Torslanda liknande Softness Hudvård och Make Up kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Softness Hudvård och Make Up erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Softness Hudvård och Make Up på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Softness Hudvård och Make Up


Häggvägen 36
423 53   Torslanda
070-890 48 14

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter