Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Michael

Salonger | Salong Michael i Trollhättan Salong Michael är en salong av totalt 8 salonger som finns i Trollhättan som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Trollhättan eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Trollhättan har. Då det förekommer många olika salonger i Trollhättan liknande Salong Michael kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Michael erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Michael på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Michael


Drottninggatan 49
461 33   Trollhättan
0520-109 98


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter