Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Vi på Hörnet

Salonger | Vi på Hörnet i Uddevalla Vi på Hörnet är en salong av totalt 8 salonger som finns i Uddevalla som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Uddevalla eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Uddevalla har. Då det förekommer många olika salonger i Uddevalla liknande Vi på Hörnet kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Vi på Hörnet erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Vi på Hörnet på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Vi på Hörnet


Kristevik 603
451 96   Uddevalla


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter