Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Frölunda Hudvård

Salonger | Frölunda Hudvård i Västra Frölunda Frölunda Hudvård är en salong av totalt 5 salonger som finns i Västra Frölunda som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Västra Frölunda eller på andra orter i Västra Götalands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Västra Frölunda har. Då det förekommer många olika salonger i Västra Frölunda liknande Frölunda Hudvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Frölunda Hudvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Frölunda Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Frölunda Hudvård


Näverlursgatan 18
421 44   Västra Frölunda
031-49 28 10

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter